İbni Sina Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki: 1. Tüm öğrencilerimiz iyi bir vatandaş olsun, bir üst okula devam etsin. 2. Okul toplumunun tüm üyeleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve inisiyatif kullansın. 3. Öğrencilerimiz değişen ve bütünleşen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler. 4. Öğrencilerimiz içinde bulundukları toplumun sorunlarına DUYARLI OLSUNLAR. Fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler. 5. Okul toplumunun tüm üyeleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler. 6. Olumlu niteliklere sahip bir kültürümüz oluşsun ve okul toplumunun bireyleri bu kültürleri ile gurur duysunlar. 7. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsınlar.

Misyon: 1. Öğrenci ve öğretmenlerimize 2. Atatürk İlke ve İnkılaplarının yol göstericiliğinde 3. Kendi gücüne güvenen 4. Kendileri ve çevreleri ile barışık, uyumlu 5. Araştırmacı ruhu gelişmiş 6. Çağın teknolojisini öğrenme ve öğretmeyi kendine amaç edinmiş 7. Orta öğretime öğrenci hazırlamak ve 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, onları geleceğin başarılı insanları olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar: 1. okul futbol takımımız ilçe üçüncüsü oldu 2. öğrencilerimiz 3 yetime sahip çıktı

Saatler: 12:50-18:00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: OKUL BAHÇEMİZDE YAPAY ÇİM FUTBOL SAHAMIZ ve basketbol sahamız ÖĞRENCİLERİMİZ VE MAHALLE GENÇLERİ TARAFINDAN KULLANILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZDA HER YIL TÜBİTAK BİLİM SERGİ ETKİNLİKLERİ YAPMAKTAYIZ.
Proje Çalışmaları: ÖRNEK SINIF PROJESİ

Telefon - 0356 2751280

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://turhalibnisina.meb.k12.tr

Adres - Varvara Mahallesi Kemer Sokak No16 Turhal/TOKAT

Öğretmen :21
Öğrenci :219
Derslik :10
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1466
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - VARVARA MAHALLESİ KEMER SOKAK no:16 TOKAT TURHAL

Adres - Varvara Mahallesi Kemer Sokak No16 Turhal/TOKAT

Ulaşım Otobüs / Servis -ÇARŞI MERKEZDEN DOLMUŞLA ULAŞIM VARDIR.ÖĞRENCİLERİMİZZİN ÇOĞU YAYAN VE YA BİSİKLETLE OKULA GELMEKTEDİR. ÖĞRETMENLERİMİZ GENELDE YENİŞEHİR´DE KALMAKTADIR. BURADAN OKULA ULAŞMAK İÇİN 2 DOLMUŞ DEĞİŞTİRMEK GEREKMEKTEDİR.YADA DOLMUŞLA ÇARŞIYA KADAR GELİP 10 DAKİKA DAHA YÜRÜYEREK OKULUMUZA ULAŞILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 1km TOKAT iline 35 km